Eladó családi ház Bekecs 29 900 000 Ft

Leírás

BEKECS CSENDES UTCÁJA KÖZPONTI HELYEN

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Bekecs község csendes utcájában kínálok eladásra egy 100 éves házat, amely 100%-ban fel lett újítva. A ház 88,55+37,24+22,09( tetőtér, nappali) nm nettó alapterülettel rendelkezik és egy 1080 nm-es telken helyezkedik el.
Nyílászáróit tekintve hőszigetelt fa nyílászárók. Az egész ingatlan körbe van szigetelve, a tető dupla fedésű pala és cserép. Megerősített a tető szerkezete.
A teljes ingatlanban a villanyvezetékek újak.
A melegvízről pedig a tetőn elhelyezett napkollektorok gondoskodnak, amik a medencét is fűthetik, amely a kertben kapott helyet. Ez egy 6 m3-es medence.
Nagyon különleges a tetőtér kialakítása, ahova egy lépcsőn jutunk fel az előszobából. A teljes felső szint egy légterű, három kiugró ablak biztosítja a természetes fényt. Ez egy külön birodalom a gyerekek részére. A fenti szinten a burkolat nagyon jó állapotú hajópadló kialakítású, illetve a falak és mennyezet is fával borított, mely alatt szigetelés van.
Mindenképpen ki kell emelni, hogy egy gyönyörű téli kert került megépítésre a konyha felett keleti irányba, ahol a jakuzzi és a gyönyörű terasz tulajdonképpen egy új lakrészt teremt. Ide a házon keresztül és az udvar irányából is fel tudunk menni.
Két bejárata van az ingatlannak. Tulajdonképpen akár három lakrésznek is lehetne mondani, ugyanis a lenti szintről két irányba jutunk fel. Az egyik a már említett fa borítású lakrész, a másik pedig a téli kert kialakítású konyha, fürdőszoba és nappali, jakuzzival ellátva.
A telek körbe van kerítve. A kert hátsó részében egy fából épített gyerek ház került megépítésre, fantasztikus játszópark egy családnak. Árammal ellátott.
RENGETEG DOLGOT KELLENE MÉG ELMONDANI ERRŐL A HÁURÓL, VANNAK MEGLEPETÉSEK! KÉREM NÉZZÜK MEG EGYÜTT EZT A NAGYON SOK LEHETŐSÉGET MAGÁBAN HORDOZÓ ÁR ÉRTÉK ARÁNYBAN KIVÁLÓ INGATLANT!
Helyiséglista:
- felső szint,: 39,05 nm nagyságú
ALSÓ SZINT:
- konyha, étkező: 21,73 nm
- szoba: 16,55 nm
- előszoba, lépcső: 8,93 nm
- fürdőszoba:4,68 nm
- WC: 1,41 nm
- első szoba: 20,25 nm

Fenti nappali rész:
- 22,09 nm
összes nettó: 147,88 nm nettó alapterület.

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 147 négyzetméter
Azonosító: 11362140
Irodai azonosító: 313328
Telek: 1080 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Terasz